Rottespærre

Hos Strandhauge Multiservice er vi autoriseret kloakmester og er derudover uddannet til korrekt at montere og servicere rottespærrer.

Vi er certificeret til at sætte rottespærre op, og det er kun kloakmestre med netop den certificering, som må udføre opgaven.

Vi kan altså hjælpe dig med at undgå, at skadedyrene får adgang til dit kloaksystem og eksempelvis kan kravle op i toilettet.

Vi kører ud fra Ringe og har mange kunder på Midt- og Sydfyn, men kører gerne på hele Fyn.

Rottespærre

Hvad koster en rottespærre?

Skal du bruge en rottespærre? Så kontakt os:

Montering af rottespærre fra kr. 2.600,00 inkl. moms

Servicering af rottespærre fra kr. 600,00 inkl. moms

Læs mere om rotter og hvordan du undgår dem

Videnscenteret Bolius har lavet en stor oversigt over, hvor du skal være opmærksom på rotter, og hvordan du kan undgå dem i huset.

Læs mere her

Hvem må montere en rottespærre?

I ændringsbekendtgørelsen om bekæmpelse af rotter som trådte i kraft den 12-6-2013, stilles der nye krav om, hvem som må montere rottespærre.

I bekendtgørelsen står følgende: “Personer ansat i virksomheder med autorisation som kloakmester, og som er uddannet kloakmester, anlægsstruktør eller kloakrørlægger, skal for at kunne opsætte rottespærre, jf. § 20, stk. 1, nr. 3, senest den 31. december 2013 have erhvervet bevis på at have bestået kursus om rotters adfærd og biologi mv. i forbindelse med opsætning af rottespærre, jf. § 20, stk. 3.”

Den enkelte ejendomsbesidder må altså ikke uden videre selv erhverve sig en rottespærre og selv foretage montagen af den.