Garage, carport og skure

SKUREOpførsel af et solidt skur, som både er robust mod vind og vejr, og samtidig kan aflåses for at sikre værdierne indenfor, er en god og prisbillig løsning i mange sammenhænge. Eksempelvis til plæneklipper og andet havegrej, cykler eller lignende.

På samme måde kan en carport eller en garage være en god løsning, som både holder ruderne isfri om vinteren, og beskytter mod vind og vejr
resten af året.

Strandhauge Multiservice ApS skaber løsningerne

Uanset hvad du, din virksomhed, din boligforening eller lignende har brug for, kan Strandhauge Multiservice ApS skabe præcis den løsning, der er brug for.

Sammen med dig afklarer vi behovet, så det endelige resultat er tilfredsstillende, og skaber glæde og gavn i mange år fremover.

Klar til at hjælpe dig

Hos Strandhauge Multiservice ApS lægger vi vægt på hurtig og effektiv løsning af opgaverne. Vi tilbyder fleksibel service og håndværk i høj kvalitet.

Ønsker du, din virksomhed, din boligforening eller lignende et uforpligtende tilbud, så kontakt Strandhauge Multiservice ApS på telefon 20 81 61 62, eller via mail: strandhauge@strandhauge.dk